problem epc! światła stop! pomocy!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • qrzechu
    Classic
    • 2013
    • 23
    • Octavia I combi (1U5)
    • AUM 1.8 20VT 150 KM

Hej. Dzisiaj od Jarka otrzymałem rozmieszczenie sektorów klubowych, a wczoraj na facebooku umieszczony został plan imprezy.

I tak:

Według moich obliczeń stajemy dokładnie na środku pasa startowego, czyli rzut beretem od wszystkich budek. Mamy jak widać 40 metrów szeroko i trzy rzędy - wobec tego liczę 3 metry na jedno auto i 10 metrów na namiot + wjazd. Do pierwszego rzędu wchodzi dziesięć samochodów i proponuję trzymać się tego schematu:

Czyli 4 metry na przejazd do tylnych rzędów + 6 metrów na namiot, stół i inne duperele.

Pierwszy rząd: przejazd, namiot, 10 aut.
    Drugi rząd: przejazd, 13 aut.
    Trzeci rząd: przejazd, 14 aut.

Ze względu na to, że jako klub musimy się pokazać, pozwoliłem sobie jak co roku wybrać auta do pierwszego rzędu:
    1. diablojarek
    2. arti_r1
    3. nokius
    4. eaglemirek
    5. abyk
    6. dklog
    7. Mickul
    8. blind_walker -> najbliżej namiotu
    9. ?
    10. ?

Jeżeli komuś coś nie pasuje to proszę pisać - zawsze można to zmienić. I czy macie kogoś, kto posiada w miarę nieseryjną Octavię w celu dania go do pierwszego rzędu?

Sharany, Focusy i inne podlegają dyskryminacji i stają w 15 rzędzie. :szeroki_usmiech

Kolejna sprawa: Pierwsza tura, czyli Państwo od namiotów i grilla wjeżdżają o ~8:30. Dla tych, którzy chcą pospać proponuję zbiórkę na parkingu CENTRUM HANDLOWEGO BELG KLIK o godzinie 10:30 - ktoś reflektuje? 10:00 ruszam z Zabrza.

Jeżeli wszystko pasuję to proszę się dostosować grzecznie do moich wskazówek, ponieważ ja będę dopiero o 10:30 i nie będę mógł nakierowywać Was jak rok temu.
    http://miastowielun.ovh.org
  • sawus1990
    Classic
    • 2011
    • 30

Witam serdecznie!
    Mój problem polega na tym że gdy dziś rano włączyłem samochód zapaliła się kontrolka EPC a światła stopu nie działają. Czy wie ktoś może co to może być? pozdrawiam!

Komentarz

• demmsi
      Elegance
      • 2011
      • 966
      • Octavia II combi (1Z5)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Poszukaj na forum bo było już. Prawdopodobnie czujnik świateł stopu.

http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=13202 :diabelski_usmiech

Komentarz

• Pinio
        Classic
        • 2009
        • 29
        • Octavia I (1U2)
        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Miałem podobny problem tylko u mnie migała kontrolka swiec zarowych,które wymieniłem bo i tak jedna była padnieta. wymieniłem czujnik pod pedałem i ok. nie musisz jechac odrazu do mechanika bo sam sobie poradzisz. Jak kupisz nowy(zalezy który,czarny czy zielony)nie baw sie czpieniem w tym czarnym bo bedzie zonk.Wykrec stary a nowy włóz i przekrec w prawo az zaskoczy,wczesniej wcisnij pedał hamulca.podłacz kostke i po robocie

Komentarz

Pracuję...